You are here: Home
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

dita2000

JA slide show
 

Welcome to DITA 2000

Mireserdhet ne Dita 2000

JA Pyrite

Shtypshkronja Dita2000 ka nje histori te gjate ne industrine e poligrafise dhe poligrafine si art shtypi.
Te gjitha riformimet strukturore gjate kohes kane qene shkak te deshires se shoqerise t’I pergjigjet nevojave te tregut, te jete ne nje nivel te larte konkurues dhe te ofroje produkte me cilesi te larte klienteve te saj, duke mbuluar nevojat e sektorit te prodhimit ne vend.

Read more...
 

Makineri moderne dhe bashkohore

Relative Font Sizes

Departamenti I proceseve te parapergatitjes se shtypit ofron dhe teknologjine me bashkohore teknologjia Computer-to-plate (CPT). Sistemi Computer-to-plate eshte nje system bashkohor parapergatitje shtypi per eksponim te origjinaleve te montuara ne menyre elektronike drejtperdrejt mbi pllakat e shtypit. Nepermjet perdorimit te kesaj metode bashkohore te punes nuk lejohet humbja e informacionit nga procesi I eksponimit ne film, humbja rezulton nga ndotja e origjinaleve, pasaktesi ne montim etj. Shkurtohet koha e prodhimit dhe njekohesisht rritet saktesia dhe cilesia e kontrollit mbi ngjyrat dhe tekniken e shtypjes.

Read more...
 

Linja shtypi bashkohore

Linja shtypi bashkohore

Disponojme tre linja per ngjitje – Bobst Media III 100, Bobst mistral 110 dhe Jagenberg Diana 75, te cilat japin mundesi per ngjitje automatike dhe palosje te llojeve te ndryshme te ambalazhimeve nga kartoni dhe kartoni I valezuar-mikro, perfshire edhe te tilla me fund te komplikuar nepermjet ngjitjeve me pese pika.

Read more...
 

Botime te fundit

Gianni Vatimo: “Nihilizmi dhe emancipimi” 
Kenneth K. Baar dhe Dorina Pojani: Urbanistika ne Ekonomine e Tregut
Edmund Burke - Kolana e filozofisë dhe shkencave politike
Manual i edukates rrugore dhe pergatitjes per drejtimin e motorit dhe ciklomotorit

LIBRI

Libri është tërësia unitare, e ilustruar ose jo, e botuar nën një titull në çfarëdo forme, që ka për objekt materializimin e një produkti mendor të një ose më shumë autorëve dhe që botohet një herë ose herë mbas here, në një vëllim ose në shumë vëllime.

Sondazh mbi letersine

Cila gjini letrare qe ju terheq me shume?
 

Letersi

Kolana Libra te fundit
Libra Shkollor Botime shkollore
Prec Zogaj Prec Zogaj Shkrimtari, Publicisti, Gazetari dhe Politikani i njohur, Preç Zogaj (1957) u lind ne Lezhe. Ka studiuar Gjuhe Letersi ne Universitetin e Tiranes. Zogaj u shqua ne levizjen demokratike te vitit 1990 dhe ishte Minister i Kultures ne qeverine e ''Stabilitetit'' ne qershor 1991. Qe nga ajo kohe eshte aktivizuar ne profesionin e shkrimtarit dhe politikanit. Nga botimet e tij ne Poezi permendim: Qielli i gjithkujt, 1991, Kalimi, 1999, Pas erës së re, 2004. Ndersa ne Proze: Shetitorja, 1990, Pa histori, 1993, Paradhoma e një presidenti, 2001. Krijimet e Zogaj jane perkthyer ne Italisht dhe Frengjisht.

Botimi i fundit

Cool T-shirt Shfleto ne biblioteken tone virtuale botimin e fundit.

ARTIKUJT ME TE PARE

ARTIKUJ TE FUNDIT

KONTAKTO ME DITA 2000

AuthorKontakto me shtypshkronjen tone Dita 2000, per t'u interesuar mbi ofertat dhe per te marre preventivin mbi kerkesen tuaj.